Textielreiniging, milieubewust, van hoogwaardige kwaliteit

Cristal Cleaning Capelle


De meeste mensen kennen ons onder de term stomerij.Wij spreken tegenwoordig liever van textielreiniging, omdat dat een beter beeld geeft van de veelomvattende reinigingsmethoden die we hanteren.

Bij Cristal Cleaning textielreiniging kun je rekenen op de beste kwaliteit en service tegen concurrerende prijzen. Kleding en textiel worden met persoonlijke aandacht verzorgd, volgens een milieuvriendelijk en veilig procedé. Vandaar ons motto: Textielreiniging met persoonlijke zorg. Wij zorgen ervoor dat alles snel, meestal binnen 24 uur, keurig gereinigd klaar ligt. 


Als Capels bedrijf zijn wij aangesloten bij www.kopenincapelle.nl. Een initiatief wat wij omarmen en de meerwaarde voor de lokale winkelier van inzien. KopeninCapelle zorgt ervoor dat uw artikelen bij u thuis worden opgehaald en na de reiniging weer bij u thuis worden afgeleverd. Makkelijker kan het niet!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Wij gebruiken cookies om de toegang tot onze website te analyseren. Indien u verder gebruik maakt van onze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie is beschikbaar in ons privacy statement.