SAMEN ondersteunen wij de lokale winkeliers!

Foto
Als initiatiefnemers van www.capellebusinessplaza.nl vinden wij het belangrijk om in deze moeilijke tijden de lokale winkeliers te steunen.  Deze webshop is dan ook bedoeld om de lokale winkelier in deze moeilijke periode een hart onder de riem te steken.

We leven momenteel in een periode waarin het belangrijk is om er SAMEN voor te zorgen dat de lokale winkelier een bestaansrecht behoudt. Belangrijk voor deze winkeliers, belangrijk voor de lokale economie en belangrijk voor u als consument.

Als consument of onderneming kunt u de lokale winkeliers steunen door simpelweg uw bestelling van brood, vlees, vleeswaren, zuivel, drank en bloemen via deze webshop te  bestellen. 
Als KopeninCapelle zorgen wij ervoor dat de door u bestelde producten bij de lokale winkeliers worden opgehaald.

Drie dagen per week (maandag - woensdag - vrijdag) voegen wij de producten van (eventueel) verschillende winkeliers samen tot uw bestelling en brengen deze bij u thuis of op kantoor. 
Zo heeft u gemak en steunt u de lokale winkeliers.

Ook maatschappelijk dragen wij met dit initiatief bij aan de Capelse samenleving. 2% van de omzet wordt beschikbaar gesteld aan de Capelse Voedselbank. 
Wij gebruiken cookies om de toegang tot onze website te analyseren. Indien u verder gebruik maakt van onze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie is beschikbaar in ons privacy statement.